ÖVDES: Öğrenci/Veli Destek Sistemi Hizmete Açılmıştır!

Eğitim-öğretim yaşantınızda ya da gelişim döneminizde karşılaşabileceğiniz sorunlar veya merak ettiğiniz konularla ilgili size destek olmak amacıyla "ÖVDES: Öğrenci/Veli Destek Sistemi"ni hizmetinize sunmaktan mutluluk duyarız.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Bu sistem sayesinde:

Kendi okulunuzu seçerek okulunuzdaki rehber öğretmenlerle doğrudan iletişim kurabileceksiniz.

Eğer okulunuzda rehber öğretmen bulunmuyorsa, Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmenleri size destek olacaktır.

Sorularınızı gönül rahatlığıyla platforma yazabilir, uzman rehber öğretmenlerimizden geri dönüş alabilirsiniz.

Tüm bu süreç içinde sadece sorunuza cevap veren rehber öğretmeninizle doğrudan mesajlaşarak iletişimde bulunabileceksiniz.

"ÖVDES: Öğrenci/Veli Destek Sistemi" sayesinde eğitim-öğretim sürecinizde karşılaştığınız ya da merak ettiğiniz konular hakkında profesyonel destek almanızı sağlamayı hedefliyoruz.

Siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz için oluşturduğumuz bu sistemde sorularınızı, önerilerinizi ve geri dönüşlerinizi bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz. Unutmayın, eğitimin temel taşlarından biri olan iletişimle, birlikte daha aydınlık yarınlara ilerleyeceğiz.

Detaylar ve kullanım için https://sivas.meb.gov.tr/hedef/ovdes/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eğitim-öğretim hayatınızda başarılar diler, her türlü soru ve geri dönüşünüzü bekleriz.

31-10-2023

Yayın: 31.10.2023 - Güncelleme: 31.10.2023 14:02 - Görüntülenme: 625