Rehberlik

Tüm RİBA formlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

DOKÜMAN HAZIRLAMA KOMİSYONUNUN SINIR KOYMA KONULU ÇALIŞMALARINA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

REHBER ÖĞRETMENİ OLMAYAN OKULLAR İÇİN HAZIRLANAN ÖRNEK PLANLARA AŞĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kurumumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından hazırlanan ''Meslekler Tabusu'' etkinliğine buradan ulaşabilirsiniz.

KADINA EL KALKAMAZ PROJESİYLE ALAKALI DOKUMANLARA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

DOKÜMAN HAZIRLAMA KOMİSYONUNUN YETENEKLER, MESLEKİ İLGİ VE DEĞERLER KONULU ÇALIŞMALARINA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kurumumuzda Bireysel Psikolojik Danışma Hizmeti Yürütülmektedir.

Mrt

Teknolojiye, insan yeteneklerini geliştirmek ve insan ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılan bilgi diyebiliriz. Teknolojinin yaşamı kolaylaştırmak amacıyla  gerektiğince kullanılması ve hayatın diğer bölümlerini (aile ilişkileri, çalışma, sosyal ilişkiler,  oyun, uyku, yemek vb.) olumsuz etkilememesi bilinçli teknoloji kullanımı olarak tanımlanabilir.

Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü

AMACIMIZ

Türk eğitim sisteminin genel amaçları çerçevesinde eğitimde Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri temelinde;

Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak, psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleri sunmak, okullarda çalışan Psikolojik Danışmanların çalışmalarına destek olmak, öğrencilerin kendilerini gerçekleştirme süreçlerinde gerekli yardımı sunmaktır.