Okul Rehberlik Servisi Ziyaretleri kapsamında;

-Halil Rıfat Paşa İlkokulu

-Lütfi Fikret Tuncel İlkokulu ve Ortaokulu

-Danişment İlkokulu ve Ortaokulu

Rehberlik servislerini ziyaret ederek meslektaşlarımızla fikir alışverişi yaptık. Misafirperverliklerinden dolayı Okul Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlerimize ve okul idarelerine teşekkür ederiz.

Rehberlik servisi ziyaretleri kapsamında;

-Fatih Şehit Muhammed Demir Anadolu Lisesi

-Cahit Zarifoğlu İlkokulu

-Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

-Bahaddin Makbule Özberk Anaokulu ziyaret edilmiştir.

Okul Rehberlik Servisi Ziyaretleri kapsaminda, kurum Müdür Yardimcimiz Zekiye BiCE SiRER ile birlikte;

-Yavuz Selim Ilkokulu/Ortaokulu

-Toki Uzman Çavus Bahaddin Erturhan ilkokulu/Ortaokulu

-Şehit Faruk Aydogdu Ortaokulu

Rehberlik servislerine misafir olarak Okul Psikolojik

Danisman/Rehber Ögretmenlerimizle fikir alisverisinde

bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı meslektaşlarımıza

teşekkür ederiz.

İlimize yeni atanan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlere yönelik olarak planladığımız Oryantasyon Programını bugün gerçekleştirildi. Meslektaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederek, verimli bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ederiz.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Rehber Öğretmenleri Adem YAZICI, Nuray Müge ÇETİNDAĞ, ve Adem DOĞAN tarafından Sivas Bilişim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ne rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Rehber Öğretmenleri Adem YAZICI, Nuray Müge ÇETİNDAĞ, ve Adem DOĞAN tarafından Vali Aydın Güçlü İlkokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehber Öğretmenleri Özlem AYDOĞDU, Adem DOĞAN, Adem YAZICI ve Nuray Müge ÇETİNDAĞ tarafından Reşit Akif Paşa İlkokulu 1. sınıf öğretncilerine Metropolitan Okul Olgunluğu Testi uygulandı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Rehber Öğretmenleri Ahmet Cevdet ÇETİNBAŞ, Nuray Müge ÇETİNDAĞ, ve Adem DOĞAN tarafından Şehit Hakan Yurtoğlu İlkokulu ve Anaokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Rehber Öğretmenleri Ahmet Cevdet ÇETİNBAŞ, Nuray Müge ÇETİNDAĞ, ve Adem DOĞAN tarafından Şeyh Şamil Anaokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Rehber Öğretmenleri Adem DOĞAN ve Mustafa Özgür KOPAR tarafından İnönü Anaokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Başkanı Mehmet BİÇER, Rehber Öğretmenler Adem YAZICI ve Adem DOĞAN tarafından 27 Haziran Ortaokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Rehber Öğretmenleri Adem YAZICI, Nuray Müge ÇETİNDAĞ, ve Adem DOĞAN tarafından Şeyh Şamil İlkokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Rehber Öğretmenleri Adem YAZICI, Nuray Müge ÇETİNDAĞ, ve Adem DOĞAN tarafından Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Rehber Öğretmenleri Adem YAZICI, Nuray Müge ÇETİNDAĞ, ve Adem DOĞAN tarafından TOKİ Ahmet Yesevi İlkokulu-Ortaokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.

Kurumumuz Rehberlik Bölümü Başkanı Mehmet BİÇER, Rehber Öğretmenler Nuray Müge ÇETİNDAĞ, ve Mustafa Özgür KOPAR tarafından İhsan Katurman Anaokulu'na rehberlik servisi ziyareti yapıldı.